Wat biedt Return2

Return2 maakt geen gebruik van standaard voorwaarden. Mensen zijn namelijk niet standaard, maar bijzondere individuen. Iedereen heeft andere wensen naar aanleiding van zijn/haar werksituatie, (groei)ambitie en mogelijkheden. We bieden méér dan werk, we bieden een thuishaven waar we elkaar helpen groeien. Als mens en als professional.

De beloning is afgestemd op je ervaring, wensen, kansen en mogelijkheden. In het algemeen geldt: alles is bespreekbaar. Uiteraard zorgen wij voor alle benodigde "gereedschappen", zoals goede koffie, vervoer, een (mobiele) werkplek en een smartphone.

Wij bieden in ieder geval zeker een prettige werksfeer in een hecht team. Van (nieuwe) medewerkers wordt overigens verwacht dat zij hier actief aan bijdragen.

Return2 probeert daarbij wel steeds de samenhang te zoeken tussen persoonlijke ambities en bedrijfsambities. Wij realiseren ons dat Return2 in de carrière van medewerkers slechts een tussenstation is. In die zin werken we gezamenlijk toe naar het punt waarop de betrokken collega afscheid neemt van de organisatie. De kans dat iemand tot zijn/haar pensioen bij één enkel bedrijf werkt is namelijk vrij klein. En wanneer wegen zich toch ooit gaan scheiden is het moment van vertrek eigenlijk te beschouwen als een gemeenschappelijk doel. Als je de bestemming van de reis nog niet weet, zorg dan in ieder geval dat de reis zelf zo plezierig mogelijk is. En ironisch genoeg zorgt deze ontspannen maar realistische houding nou juist voor een uitstekende sfeer en enorme betrokkenheid.