Co-partners

Return2 is in 2007 opgericht door Bart Wijnen en Patrick Evers.

Bart Wijnen, co-partner
Ruim 20 jaar ervaring in 'menselijke ICT' bij diverse ondernemingen. Tijd voor een nieuwe uitdaging in de commerciële markt. Immers ik wil me verder ontwikkelen. Elke dag, elk jaar. Het jaar 2014 is belangrijk voor me. Niet alleen zakelijk maar ook privé zijn er grote veranderingen. Andere mensen roepen over me: Resultaat gedreven, mens centraal, humor, integer, sportief, positieve denker. Men vindt me soms te direct. Ach, "wie ben ik deze stellingen aan te vechten"?

De ambitie van Bart
Alle projecten succesvol afsluiten met een tevreden opdrachtgever die ons weer aanbeveelt voor een volgend project. Over 5 jaar staat er een succesvol bedrijf met tevreden partners die graag bij Return2 willen werken omdat er aandacht is en dat we (veel) tevreden business partners hebben met uitdagende opdrachten. Hier wil Bart op worden afgerekend!

Patrick Evers, co-partner
Afkomstig uit de 'warm menselijke informatiemanagement kant' bij diverse grotere ondernemingen. Al jaren de wens geuit een eigen onderneming te maken, samen met een partner. Dit alles in de doorgaande ontdekkingstocht naar mijzelf.

Over mijzelf roepen andere mensen (natuurlijk te complimenteus). Een creatief en pragmatisch verandermanager. Een bruggenbouwer en een menselijke team builder. Optimist van huis uit, vol met humor. Prettige leidinggever. Daarnaast vindt men mij soms toch iets te gedreven.

De ambitie van Patrick
Waar staat hij over 5 jaar? Wat is zijn ambitie? Over 5 jaar is Patrick nog steeds co-partner bij Return2, een succesvol bedrijf waar plezier in werk, de omgeving en resultaat hand in hand gaan. Vol overtuiging!