Project- & programmamanagement

We maken er een project van... het klinkt zo makkelijk. Alsof een projectaanpak een garantie is voor succes. Er zijn ontelbare boeken en publicaties gemaakt over projectmanagement, waarin evenzoveel methodes worden geïntroduceerd. Toch blijkt dat veel projecten mislukken, budgetten hopeloos overschreden worden en doelen keer op keer niet gehaald worden of veel te laat opgeleverd worden. Met zoveel kennis en methodes is dit toch enigszins opmerkelijk. Wat is dan de oorzaak?

Projectmanagement gaat niet over de exacte wetenschap van het toepassen van methodes en het vullen van plannings sheets. Nee, projectmanagement gaat over kennis, ervaring, maatwerk maar vooral over mensen, de Mental Match. Onze projectmanagers beschikken over deze combinatie van eigenschappen en inzichten in combinatie met gedegen projectmanagement technieken (PRINCE 2 en IPMA).

Projectmanagement is een vak. Return2 beschikt over deze vakkennis in combinatie met de Mental Match en willen die graag met onze klanten delen.