Informatiemanagement

Return2 opereert in de arena van bedrijfskunde en ICT, ook wel informatiemanagement genoemd, vanuit een veranderkundig perspectief. In deze omgeving realiseren wij de oplossing voor veel voorkomende bedrijfsvraagstukken. Business en ICT met elkaar in balans brengen is onze ambitie!

De persoonlijke ambitie van Return2 is de beste te zijn in het verandervak (wij zeggen liever verbetervak) doordat we begrijpen dat oplossingen vooral door een uitstekende matching worden gerealiseerd.

De oplossing voor veel vraagstukken ligt, volgens Return2, opgesloten in de plaats waar vanuit een probleem wordt vertaald naar een oplossing. Wij beginnen bij de basis, in plaats van meteen een technische oplossing te implementeren. Eerst zal uiteraard de kern van de probleemstelling (de "vraag achter de vraag") bekend moeten zijn. Het antwoord op deze kernvraag is wellicht met zuiver technische oplossingen te realiseren. In de meeste gevallen is het kernvraagstuk echter dieper dan dat.

In die gevallen kan Return2 haar ambitieuze meerwaarde tonen. Wij streven immers naar een totaaloplossing voor elk vraagstuk. Elegantie zit immers in de som der details! Deze totaaloplossing bestaat uit méér dan slechts technische componenten. De techniek zal namelijk goed moeten aansluiten bij de processen, de doelstellingen, de mensen en de cultuur van een organisatie. Pas dan kan toegepaste ICT écht helpen bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen.